NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pantazi: “Polițiștii Comunitari merg în stradă. Analiză, după care reorganizarea serviciilor”

Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani, a vorbit în conferința de presă de astăzi de modul cum vor fi reorganizate societățile din subordinea Consiliului Local și cele aparținând Primăriei. Prima măsură anunțată este aceea că polițiștii locali nu vor mai păzi intrările în Primărie.

 „De luni 25 iunie polițiștii locali merg în stradă. Ei vor participa la acțiuni împreună cu Poliția Municipală, nu vor mai sta la intrarea în Primărie”, a declarat Pantazi.

 În ceea ce privește conducerea regiilor și a serviciilor din Primărie noul primar a spus că o hotărâre va fi luată după analiza activităților și organigramei.

Este posibil ca unii directori să fie demiși. Vom face mai întâi o analiză clară, să vedem problemele, după care se va lua decizia. La nivel de servicii din Primărie îmi doresc să nu mai existe direcții atât de multe. Cred că se impune o comasare a lor. O variantă ar fi ca Direcția Contabilă din Primărie să aibă în subordine și Serviciul de Impozite și Taxe Locale. Repet, vom lua decizii după ce vom analiza toate datele cu echipa ce va fi investită la finalul săptămânii”, a mai spus Dumitru Pantazi. 

loading...
Advertisements

Related posts

Iniţiativă legislativă a Mihaelei Popa: Inspectorii şi directorii de şcoli să nu deţină funcţii politice

Redacția

Republica Moldova a primit o veste bună de la Bruxelles

Redacția

Conferință Municipală la PSD Pașcani. Pesediștii țin ședința într-o locație de la marginea orașului de frica unor proteste

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site