NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pantazi: “Polițiștii Comunitari merg în stradă. Analiză, după care reorganizarea serviciilor”

Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani, a vorbit în conferința de presă de astăzi de modul cum vor fi reorganizate societățile din subordinea Consiliului Local și cele aparținând Primăriei. Prima măsură anunțată este aceea că polițiștii locali nu vor mai păzi intrările în Primărie.

 „De luni 25 iunie polițiștii locali merg în stradă. Ei vor participa la acțiuni împreună cu Poliția Municipală, nu vor mai sta la intrarea în Primărie”, a declarat Pantazi.

Advertisements

 În ceea ce privește conducerea regiilor și a serviciilor din Primărie noul primar a spus că o hotărâre va fi luată după analiza activităților și organigramei.

  

Este posibil ca unii directori să fie demiși. Vom face mai întâi o analiză clară, să vedem problemele, după care se va lua decizia. La nivel de servicii din Primărie îmi doresc să nu mai existe direcții atât de multe. Cred că se impune o comasare a lor. O variantă ar fi ca Direcția Contabilă din Primărie să aibă în subordine și Serviciul de Impozite și Taxe Locale. Repet, vom lua decizii după ce vom analiza toate datele cu echipa ce va fi investită la finalul săptămânii”, a mai spus Dumitru Pantazi. 

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Slujbă de Te Deum la statuia lui Ştefan cel Mare. PNL Paşcani invită autorităţile locale şi reprezentanţii partidelor politice la eveniment

Marius Parteni

ȘEDINȚĂ CL PAȘCANI, 29 OCTOMBRIE 2015: SITUAȚIA RAGCL, TAXELE ȘI IMPOZITELE LOCALE ȘI RECTIFICĂRI BUGETARE APROBATE (VIDEO)

Redacția

Virgil Popescu depune plângere penală împotriva lui George Simion. Parchetul General face verificări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site