NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Probleme din cauza vremii în judeţele Moldovei

Vântul şi ninsoarea au creat probleme în ţară. Mai multe localităţi din Neamţ au rămas noaptea trecută fără energie electrică. Echipele DelgazGrid lucrează pentru remedierea defecțiunilor.

În judeţul Suceava a nins abundent în zona de munte.

Trei autovehicule au fost avariate în municipiul Fălticeni după ce, din cauza vântului puternic, au căzut elemente de construcţie de pe un bloc, a informat ISU Suceava.

Un echipaj de pompieri a intervenit pe o stradă din municipiul Suceava, în zona Serpentine, unde o parte dintr-un copac s-a rupt şi a blocat carosabilul.

Advertisements
  

Echipele Direcţiei Regionale de Drumuri Iaşi intervin în permanenţă pe sectoarele afectate, însă recomandă conducătorilor auto să evite deplasările.

Totodată, DRDP a avertizat că, dacă situaţia se va agrava şi va pune în pericol participanţii la trafic, există posibilitatea închiderii temporare a anumitor sectoare de drum, până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo.

Advertisements

Meteorologii menţin codul galben de intensificări ale vântului până diseară, pentru toată regiunea Moldovei.

radio iasi

Advertisements
Advertisements

Related posts

Au început lucrările de modernizare și extindere a rețelelor de apă și canalizare din cadrul POIM

Răzvan Grecu

Află de ce nu merg semafoarele din oraș și când va fi remediată problema

Răzvan Grecu

Vot împotriva iniţiativelor pro ApaVital şi ARSACIS ale primarului Dumitru Pantazi dat de comisiile Urbanism, Economic şi Juridic

Răzvan Grecu
Încarcă...