RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Prințul Harry se simte în pericol. A făcut o solicitare de URGENȚĂ, prin avocatul său

Prințul Harry nu se mai simte în largul lui în Marea Britanie și spune că nu își mai poate expune soția, pe Meghan Markle, la asemenea riscuri.

Prințul Harry consideră că el și copiii lui nu se pot „simți ca acasă” în Marea Britanie din cauza lipsei unor măsuri potrivite de siguranță, a declarat avocatul său, joi, la Londra.

Acesta contestă la Înalta Curte sistarea asigurării sistematice a pazei sale, informează AFP.

Ducele de Sussex, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea, și soția lui, Meghan, au pierdut această protecție sistematică asigurată de forțele de ordine, acordată din banii contribuabililor britanici, după ce au decis să se retragă din rândul familiei regale în 2020 și să se stabilească în SUA.

  

Prințul Harry contestă în instanță decizia unei agenții din cadrul Ministerului de Interne, care îi acordă de atunci o protecție polițienească în funcție de situație.

Joi, în ultima zi a procedurilor judecătorești care a început marți și care se desfășoară preponderent cu ușile închise, avocata prințului Harry, Shaheed Fatima, a citit o declarație a prințului Harry, care nu s-a prezentat la audieri.

Prințul Harry: „Nu-mi pot expune soția la un astfel de risc”

„Regatul Unit joacă un rol central în istoria copiilor mei şi este un loc în care îmi doresc ca ei să se simtă ca acasă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Record negativ: Rusia a înregistrat peste 1.000 de decese COVID-19 într-o singură zi

Redacția

Kim Jong-un este în drum spre Putin, într-un tren BLINDAT. Kremlinul a confirmat întâlnirea

Redacția

Scandalul „Mită pentru MAIA SANDU“, după ce a primit 30.000 euro de la Dominic Fritz / Expert anticorupție: Banii nu sunt cadouri admisibile

Redacția
Încarcă...