RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Primele măsuri în cazul profesorului Angheluș au fost luate. Eleva a fost audiată de un psiholog în prezența tatălui

Comisia de anchetă formată la nivelul Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani a luat primele măsuri în cazul profesorului Petrică
Angheluș.

Vorbim de măsuri care sunt valabile pe perioada cercetării, după cum ne-au precizat surse din cadrul unității de învățământ. Astfel, profesorul nu mai este diriginte al clasei a IX-a G. De asemenea el nu mai este nici profesor de sport la această clasă.
Carmen Dimitriu, directorul Colegiului Național “Mihail Sadoveanu”, nu a dorit să ne confirme informația susținând că va mai face declarații doar la finalul anchetei. Cât privește cercetarea cazului trebuie precizat faptul că astăzi un psiholog din cadrul Inspectoratului Școlar Județean a stat de vorbă cu tatăl care a formulat acuzele la adresa profesorului și fiica acestuia. De asemenea astăzi au mai mai discutat cu aceștia și alți părinți ai elevilor. Cât privește decizia finală a membrilor comisiei de anchetă, aceasta va fi prezentată mai întâi plenului Consiliului de Administrație, entitate care poate decide o sancțiune în cazul profesorului, după care va fi făcută publică. Ea ar putea fi luată zilele acestea. Profesorul Petrică Angheluș nu a dorit nici el să facă declarații până la finalul anchetei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Related posts

Tablă interactivă, o nouă metodă de învățare la Școala Specială Pașcani! Cum se utilizează: (VIDEO)

Teona Gherasim

 Abonamente pentru elevii navetiști din zona Pașcani. Vezi ce acte sunt necesare!

Carmen Bălăceanu

Educație pentru o alimentație sănătoasă, cu elevii Colegiului “Unirea” Pașcani

Ema Roman
Încarcă...