NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Pașcaniului a depus astăzi jurământul!

Noul primar al municipiului Pașcani a preluat de astăzi oficial frâiele comunității. Alături de el au depus jurământul și consilierii locali.

La festivitatea de investire au participat oficialități locale și județene, preoți, directori ai instituțiilor publice, angajați ai aparatului administrativ și simpli cetățeni ai municipiului.

Evenimentul a început cu o slujbă de binecuvântare oficiată de un sobor de preoți, în frunte cu protopopul Pavel Postolachi. A urmat depunerea jurământului de către consilierii care vor face parte din noul legislativ local.

Primarul ales de cetățeni, Marius Pintilie a depus și el jurământul de credință. Ulterior le-a transmis mulțumiri familiei, celor care l-au susținut și a spus că abia așteaptă să înceapă munca alături de colegii din Primărie.

În următoarea ședință a legislativului local vor fi validate mandatele celorlalți trei consilieri și va fi ales viceprimarul. Este vorba despre Cristian Rățoi, coordonatorul Pro România Pașcani.

Advertisements

Related posts

Mascarada cu prefectul prins băut la volan a declanşat anchete la Poliţie şi Parchet

Redacția

Proiectul privind taxa de salubritate a fost repus la secretariatul Primăriei

Răzvan Grecu

Președintele CJ Iași, la Conferința PNL, discurs pro aderarea la ARSACIS: ”Nu știu în câți ani poate să strângă la buget Primăria Pașcani pentru a face asemenea investiții de 30 milioane de euro”

Răzvan Grecu
Încarcă...