RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Acțiune de ecologizare și curățare a pârâului Sodomeni

Zeci de saci cu gunoaie au fost adunați de pe malurile și albia pârâului Sodomeni, în urma unei acțiuni de ecologizare și curățare. Aceasta a fost făcută de angajați de la Gospodăria Comunală și Sistemul Hidrotehnic independent Pașcani.

”Au fost executate lucrări de igienizare și îndepărtare a vegetației din albia pârâului Sodomeni, executate de colegii mei de la formațiile de lucru, alături de cei din Gospodăria Comunală. Am acționat ca să îndepărtăm pericolele care pot fi provocate de apele mari, dar și un mediu mai curat. Să nu existe probleme dacă vor fi cote de inundații”, a declarat Andrei Rîznic, director Sistemul Hidrotehnic Independent Pașcani.

La final au fost colectate sute de kg de deșeuri de toate felurile: sticle, pet-uri de plastic, caucicuri, saci din plastic.

Directorul  Sistemului Hidrotehnic Independent Pașcani face apel la populație să păstreze curățenia, să nu mai arunce deșeuri în albia pârâului. Pe lângă impactul de mediu pot pune în pericol terenurile și casele locuitorilor din zonă, din cauză că formează obstacole în calea apei. Directorul  Sistemului Hidrotehnic Independent Pașcani a mai precizat că în perioada următoare va face controale  alături de Primăria Pașcani și Poliția Locală  , astfel încât să se poată preveni în viitor acest fenomen.

  

Related posts

Iluminatul trecerilor de pietoni și pasarela peste calea ferată spre Lunca, două obiective pe care Primăria le ignoră. Cum comentați?

Marius Parteni

DJ Blăgești – Crivești va fi finalizat în cinci luni de zile! A fost semnat contractul de execuție! (VIDEO)

Redacția

Opoziția despre faptul că Pașcaniul putea accesa fonduri europene prin PSA: „Se vrea să fim dependenți de alții!”

Răzvan Grecu
Încarcă...