NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul luat la mișto din nou cu starea drumurilor „Domn’ Primar vacile au dat lapte astăzi?? Ești bine, sănătos? Așa arată o stradă din orașul pe care îl păstorești”! Muncitorii de la Gospodăria Comunală au trecut la cimentarea gropilor din asfalt!

 

Primarului Dumitru Pantazi i se reproșează, tot mai des, pe rețelele de socializare starea drumurilor publice. Un internaut a apelat astăzi la o ironie, pentru a-i atrage atenția edilului șef cu privire la situația dezastruoasă a străzii Grigore Ureche din municipiu.

 

Acesta l-a întrebat retoric pe primarul Dumitru Pantazi dacă vacile sale au dat lapte și dacă dumnealui este bine și sănătos, pentru ca în final să-i transmită o fotografie care ilustra gropile și noroiul de pe strada sus amintită.

„Domn’ Primar vacile au dat lapte astăzi?? Ești bine, sănătos?Așa arată o stradă din orașul pe care îl păstorești. Nu, nu e din Luncă ci e la 10 minute de centru. GRIGORE URECHE se numește strada”,  i-a scris un pășcănea pe nume Iulian Rotariu.

Tot pe rețelele de socializare, a fost postată o filmare în care angajații de la Gospodărie Comunală sunt surprinși cum astupau gropile din asfalt cu ciment. Explicațiile reprezentanților municipalității au fost că, până la contractarea serviciilor pentru procurarea mixturii asfaltice, au apelat la această soluție pentru a petici, cât de cât, gropile adânci din asfalt.

loading...
Advertisements

Related posts

Investiții în viitorul tinerilor de la Colegiul Unirea. Abandonul școlar subiect de discuție

Teona Gherasim

Conducta de apă care alimentează fosta uzină Remar s-a spart. Muncitorii sosiți la fața locului au lăsat blocurile din zonă fără curent electric

Răzvan Grecu

Primăria se chinuie să pună centrală termică pentru a inaugura noul sediu al Bibliotecii Municipale. Obiectivul trebuia să fie dat în folosință din 2016

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site