NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cum și-a cumpărat ApaVital presa la Pașcani! Banii nu contează, doar să ajute interesele operatorului ieșean! (Audio)

Răzvan Manolache, purtătorul de cuvânt al ApaVital Iași a făcut anul trecut o dezvăluire cu privire la modalitatea prin care operatorul de apă – canal, companie de stat, își selectează instituțiile de presă pentru a-și face publicitate.

Conform acestuia, nu contează dacă un ziar sau o televiziune are sau nu mai mulți cititori sau practică un preț mai mic la serviciile de publicitate, ci dacă acea instituție de presă ajută interesele companiei. Întrebat de ce a renunțat la a mai comanda publicitate la Actualitatea TV, acesta a reclamat un partizanat anti ApaVital. În momentul în care i s-a atras atenția că la momentul stabilirii înțelegerii i s-a comunicat că acești bani nu reprezintă o garanție că politica editorială va fi în favoarea ApaVital , Răzvan Manolache a admis că a fost de acord cu acest lucru, însă că nu trebuie să dea explicații de ce s-a răzgândit.

Totuși, purtătorul de cuvânt al ApaVital ne-a luminat, și din cele spuse de către acesta, a rezultat că ei doresc să plătească publicitate doar la TV Bit, deoarece în urma unei analize s-a constatat că aceasta este obiectivă și ajută cel mai mult interesele companiei.

  

{mp3}manolache{/mp3}

Precizăm că Actualitatea TV a încasat pe bază de comandă în luna iulie 2014 suma de 1.000 de lei și nu a cedat șantajului practicat de operatorul ieșean de a-și modifica politica editorială, în timp ce BitTV a încasat lunar câte 1.150 de lei pentru a fi „obiectivi” și pentru „a ajuta interesele unității”.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primăria Heleşteni investeşte două milioane de lei în drumuri

Redacția

O asocierea de firme vrea să extindă grădinița din Târgu Frumos! Contractul este de 723.000 de euro

Redacția

Miroslava mai dă o lecţie de business Iaşului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site