NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi este de acord cu Marius Pintilie: „Piața nu trebuia extinsă în zona respectivă!” Cristian Menegon și viceprimarul Gabriela Nedelcu arătați cu degetul!

 

Declarație surprinzătoare a primarului Dumitru Pantazi. Acesta este de acord cu opozantul său Marius Pintilie, pe chestiunea extinderii pieții din deal. Edilul șef crede că piața nu ar fi trebuit extinsă pe porțiunea de drum din fața halei, însă cum acest lucru s-a întâmplat deja, comercianții ar trebui lăsați să-și continuie activitatea.

 

De vină pentru extinderea neautorizată sunt, în opina primarului Dumitru Pantazi, administratorii piețelor care nu „își fac datoria”. Șeful piețelor este nimeni altul decât fostul său consilier personal, Cristian Menegon.

Mai mult, edilul șef a lăsat să se înțeleagă că de vină pentru ce se întâmplă în piața din deal este viceprimarul Gabriela Nedelcu, cea în a cărei subordine directă este Cristian Menogon.

„Lucrurile, părerea mea, nu au fost la momentul respectiv gândite, pentru că practic nu ar fi trebuit ca această piață să fie extinsă și pe zona respectivă. Dar comercianții sunt deja amplasați, sunt precedente create din istorie. Eu nu spun că cei care se ocupă de administrarea piețelor își fac datoria și sunt oameni care … Sunt în subordinea mea și în directa subordinea a viceprimarului.”,  a declarat primarul Dumitru Pantazi într-o emisiune la televiziunea sa favorită.

Extinderea platoului pieței din deal până la limita cu strada Mihail Kogălniceanu a fost de două ori pe ordinea de zi a ședințelor de Consiliu Local, însă niciodată nu a primit voturile necesare pentru a fi aprobată, consilierii PNL nefiind de acord.

Advertisements
Loading...

Related posts

Un consilier spune că s-au cheltuit prea mulți bani pentru așa zisul „orășel al copiilor”. Primăria explică cât costă figurinele!

Răzvan Grecu

Eduard Dumea este, de luni, noul director de la Eco Salubritatea SA

Răzvan Grecu

Directorul general al ApaVital, luni de la orele 20.00 la Actualitatea Tv. Adresează-i o întrebare!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site