NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria toaletează copacii, la cerere

Primăria curăţă copacii de pe raza municipiului, la cerere.  Păşcănenii pot solicita o echipă în cartierul în care locuiesc, pentru a a curăţa arborii care provoacă disconfort. Tot ce trebuie să faceţi, este să depuneţi o cerere către Petrică Bunduc, inspector de Mediu din cadrul Poliţiei Locale.  

 

Pe teren vor fi trimişi muncitorii de la Gospodărie Comunală. Materialul lemnos rezultat din urma toaletării va fi depozitat la staţia Raiser. Astăzi s-a intervenit pe strada Mihail Kogălniceanu, în faţa Spitalului CF. Circulaţia a fost restricţionată, iar şoferii au fost atenţionaţi să nu parcheze maşinile în zonă.

  

„În ultima perioadă, angajaţii de la Gospodărie Comunală, au început să toaleteze copaciii de pe raza municipiului. Au o săptămână deja de când se ocupă de asta. Avem solicitări din partea cetăţenilor, momentan intervenim în zona deal, după care, săptămâna viitoare, sunt încă trei solicitări în zona vale. Ca în fiecare an, materialul lemnos va fi transportat la staţia Raiser”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

 

 

Advertisements

Related posts

Municipiul sufocat de gunoaie! EcoSalubritate aduce la Pașcani deșeurile colectate din Mogoșești-Siret și Hălăucești!

Marius Parteni

O nouă tentativă de a finaliza modernizarea parcului din jurul Primăriei

Ema Roman

Consilierii locali pășcăneni sunt convocați în ședință ordinară. Vor dezbate 26 de proiecte aflate pe ordinea de zi

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site