RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani: Neînțelegerile dintre proiectant și constructor blochează lucrările la căminul Lunca

Slabă nădejde ca anul acesta să se mai facă ceva la căminul de la Lunca. Lucările sunt blocate de multă vreme, și nu există vreun semn care să arată că se va schimba ceva. Cel puțin nu în viitorul apropiat.

 

 

  

Reprezentanții Primăriei susțin că proiectantul și constructorul au anumite neînțelegeri, acesta fiind motivul pentru care investiția a fost abandonată. Nu se știe încă pentru cât timp.  Ei umează să ajungă la o înțelegere, după care să primească aprobare de la Compania Națională de Investiții.

“Legat de continuarea lucrărilor la căminul cultural din Lunca, zilele trecute a avut loc o întâlnire între proiectant și constructor. Există o neînțelegere între cele două părți, mă refer aici la faptul că Elmar Srl reclamă o serie de probleme tehnice pe care le au în urma proiectării. Aceștia s-au întâlnit urmând să întocmească împreună un document pe care să îl trimită la CNI. Nu vă pot da un termen cu privire la data când se vor relua lucrările, pentru că depinde de cele două părți și bineînțeles de răspunsul de la CNI”, a precizat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Executantul este societatea Elmar SRL, iar valoarea contractului este de 1.672.628,27 lei, din care cota de cofinanţare a Consiliului Local este de 167.262,83 lei. Nici primarul Pantazi nu a reușit să impulsioneze lucrările, așa cum declara în urmă cu aproape jumătate de an că își dorește să se întâmple. 

Related posts

Patru dintre candidații care vor deveni magistrați în urma unui concurs organizat de Consiliul Superior al Magistraturii au fost cercetați sau condamnați penal. Printre acuzații: ucidere din culpă, lovire, șantaj, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals

Redacția

Consilierului Mihai Dediu îi joacă feste matematica! Pintilie i-a demonstrat cu documente greșeala!

Răzvan Grecu

Activitatea din piața deal revine la normal. Comercianții care nu respectă regulamentul de funcționare vor fi evacuați!

Marius Parteni
Încarcă...