NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Primăria Sectorului 4 a transformat o parte din trotuarul de lângă stația de metrou Timpuri Noi în stradă și parcare

Primăria Sectorului 4 a transformat o parte din trotuarul de pe bd. Șincai în stradă și parcare. Este vorba despre porțiunea de lângă stația de metrou Timpuri Noi, unde instituția a amenajat și o parcare pe un spațiu verde. În orașele la care ne uităm cu admirație, trendul este să iei din carosabil pentru a amenaja spații pentru pietoni și bicicliști.

Parcare amenajata în locul trotuaruluiFoto: Hotnews

Trotuarul generos a fost îngustat foarte mult pentru amenajarea unei bretele de acces în parcarea proaspăt amenajată, dar și pentru alte câteva locuri de parcare. Pentru pietoni a mai rămas cam 1 m. FOTO înainte și după.

Advertisements
  

În urmă cu câteva săptămâni, copacii de pe un spațiu verde de lângă stația de metrou Timpuri Noi au fost tăiați, iar întreaga suprafață a fost asfaltată, pentru amenajarea unei parcări. Potrivit datelor transmise de Primăria Capitalei la solicitarea HotNews.ro, municipalitatea nu a emis niciun aviz de defrișare, iar firma contractată de Primăria Sectorului 4 pentru lucrări a fost amendată cu 5.000 de lei pentru tăierea ilegală a copacilor.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ambasadorul Rusiei în Grecia: Relațiile noastre bilaterale au fost complet distruse în câteva zile

Redacția

Suedia şi Finlanda îşi reafirmă angajamentul în lupta împotriva „terorismului”, în urma unei întâlniri cu reprezentanţii Turciei

Redacția

Democrația, în pericol din cauza coronavirusului. Cum profită de pandemie liderii politici aspiranți la dictatură

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site