NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Medicamente naturale pentru reglarea pulsului. Principalele cauze ce duc la tahicardie

În cazul în care suferiți de tahicardie, puteți opta pentru medicamente naturale pentru reglarea pulsului. Acestea pot include Omega3, ceaiuri, Coenzima Q10 sau alimente bogate în magneziu și calciu. Înainte de administrarea oricăror pastile va trebui să consultați medicul specialist.

Printre cele mai frecvente cauze ale bolii se numără consumul excesiv de cafea, energizante sau alcool. De asemenea, istoricul familiei poate influența boala.

Medicamente naturale pentru reglarea pulsului

Valoarea pulsului variază între 60 și 100 de bătăi pe minut. Aceasta este mai mare în cazul femeilor decât la bărbați din cauza dimensiunilor reduse ale cordului. De asemenea, cei mici au de obicei un puls ma ridicat față de adulți. În cazul în care observați în repetate rânduri că se înregistrează mai mult de 100 de bătăi pe minut este indicat să mergeți la un consult de specialitate. Dacă suferiți de tahicardie, tratamentul recomandat poate include suplimente precum Omega3, Coenzima Q10 sau Resveratrol. Acestea trebuie administrate doar la indicațiile medicului. De asemenea, stilul de viață trebuie schimbat. 

Advertisements

Va trebuie să aveți un regim alimentar echilibrat și sănătos, fără grăsimi, cofeină, tutun și băuturi alcoolice. Totodată, aportul de fructe, legume și cereale integrale va trebui crescut. Printre alte produse pe care trebuie să le consumați se numără și uleiul de măsline, ceaiul verde, alimente bogate în potasiu, magneziu și calciu. Pentru ca pulsul să fie între valorile optime va trebui să limitați stresul și să învățați tehnici de relaxare și calmare a organismului. Ceaiul de lavandă poate fi servit pentru a oferi o stare de bine. Acesta poate calma și poate reduce anxietatea. Alte tratamente naturale includ infuzia de talpa gâștei, păducel sau odolean. Băuturile pot contribui la reducerea frecvenței pulsului și au efecte antispastice și sedative asupra tulburărilor neuro-vegetative. 

Advertisements
  

continuare aici

Advertisements
Advertisements

Related posts

Votează Spitalul Municipal Pașcani în proiectul demarat pentru accesarea unor aparate medicale indispensabile instituției

Teona Gherasim

AVERTISMENT! Abuzul de dezinfectanţi poate produce alergii severe

Redacția

Cele 5 beneficii ale cartofilor pentru sănătate

Redacția
Încarcă...