RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul Local convocat într-o nouă ședință, pentru alocarea unui teren în vederea construirii unei creșe

Amplasamentul pentru construcția unei noi creșe, cu o capacitate de 40 de locuri, în municipiul Pașcani este propus pe un teren în suprafață de 3.850 mp din curtea RAGCL Pașcani. Votul final pe acest proiect va fi dat în ședința de mâine, a legislativului local.

Consilierii sunt convocați în ședință de urgență de îndată pentru a aproba predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții un teren în suprafață de 3.850 mp în vederea  realizării proiectului – “Construire creșă mică”.

Prin același proiect, inițiat de primarul Marius Pintilie, Consiliul Local se obligă să asigure finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități, electricitate, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat. 

Related posts

Apă și canal din bani europeni, abia din 2018: Primarul spune că a discutat cu șefii ApaVital despre investițiile prioritare (VIDEO)

Marius Parteni

Șefii Primăriei despre boicotul anunțat de Olariu și PSD: „Pășcănenii nu le-au acordat votul pentru ca ei să nu se prezinte la ședințele de CL!” / „De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!”

Răzvan Grecu

La capitolul investiţii, judeţul Iași este invizibil în Proiectul de buget pe 2016

Redacția
Încarcă...