NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria nu are contract cu ApaVital, dar șefii executivului pun bani deoparte pentru plata facturilor care vor veni

Primăria Pașcani nu a încheiat contractul cu operatorul ApaVital, dar se pregătește din timp pentru plata primei facturi care va fi eliberată de prestatorul de servicii. O dovadă în acest sens este suma specificată în rectificarea bugetară votată ieri de consilieri.

 

Executivul local știe probabil că va primi o factură extrem de mare pentru apa meteorică iar din această cauză a prevăzut în bugetul suma de 120.000 de lei. Subiectul a fost dezbătut mai mult în ședința comisiei economic decât în plen, acolo unde proiectul a trecut fără discuții. Angelica Labonțu, directorul economic al Primăriei, a menționat faptul că executivul alocă această sumă pentru plata facturii către ApaVital.Nu avem încă contract, dar trebuie să prevedem o sumă pentru a avea cu ce plăti atunci când va veni factura“, a susținut aceasta.

Când a auzit cele spuse, consilierul Emil Crăciun, membru în comisie, a întrebat ce valoare avea factura la apă meteorică pe care Primăria o achita către fostul operator PSA Pașcani. Răspunsul celor din executiv nu a venit, dar fraza de la finalul discuției i-a pus pe gânduri pe cei prezenți:”Stați să vedeți dacă vă ajung acești bani”.

Reamintim faptul că municipalitatea nu a încheiat încă contractul cu ApaVital. Conform unor surse, reprezentanții municipalității nu au ajuns la un acord cu operatorul ieșean în privința suprafețelor de spațiu verde care beneficiază de canalizare pentru preluarea apelor pluviale.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Scurgeri controlate de apă au avut loc astăzi din rețeaua care alimentează Protopopiatul și Școala „Iordache Cantacuzino”

Răzvan Grecu

NewsPascani.com vă prezintă partidele politice înscrise la alegerile din acest an și lista candidaților pentru Consiliul Local în ordinea decisă

Marius Parteni

Criza locurilor de veci se adâncește! Primăria urmează să scoată la licitație construcția noului cimitir. Aleșii vorbesc de samsari care fac legea!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site