NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Prezentare şi selecţie pentru angajări în străinătate, la Casa Municipală de Cultură. Află despre ce este vorba!

Oportunitate pentru cei care vor să lucreze în străinătate. Joi, 10 decembrie, de la orele 10.00 la Casa de Cultură va avea loc o prezentare cu peste 2000 de locuri de muncă peste hotare, organizată de către USTravel.

Iată comunicatul de presă trimis către Primăria Paşcani:

  

Viitorul tău începe cu noi!

Pentru cei interesati de oportunitatile de munca peste hotare, USTravel va organiza o prezentare cu peste 2000 de locuri de munca in strainatate.  Evenimentul va avea loc in 10 Decembrie, la Casa de Cultura din Pascani, cu incepere de la ora 10. Pentru prima data, noi aducem cele mai diverse locuri de munca in orasul tau.

Prezentarea se adreseaza tuturor romanilor aflati in cautarea unui loc de munca in afara granitelor tarii. Pozitiile pentru care se recruteaza sunt ospatar/ospatarita, personal curatenie, ajutor bucatarie, electricieni, instalatori, ingineri instalatii, sudori.

Cei care aleg joburile oferite de USTravel pleaca pe un salariu motivant, indiferent de tara de destinatie si alte beneficii incluse, pe langa faptul ca semneaza contracte de munca inregistrate in tarile de destinatie.

Criteriile de selectie sunt cat se poate de simple:

sa ai cel putin 18 ani

un CV in engleza cu poza

cunostinte de limba engleza la nivel conversational sau germana pentru a putea sustine o conversatie cu angajatorul

dorinta de relocare in strainatate

Noi te vom consilia si indruma pentru a gasi cel mai potrivit job, care sa coincida cu aspiratiile si aptitudinile tale. Suntem o echipa de profesionisti formata in plasarea fortei de munca in Europa, S. U. A. , Asia, Canada, inca din 2005 si toata experienta noastra este pusa in slujba ta. Daca vrei sa te convingi, viziteaza- ne in Bucuresti, Timisoara, Iasi sau Cluj- Napoca, completeaza formularul online pe www.ustravel.ro sau contacteaza-ne la 0773320156.

Advertisements

Related posts

Un tânăr pășcănean a fost găsit în stop cardio respirator la locul de muncă. A fost transportat cu un elicopter la un spital din Iași

Răzvan Grecu

Pensiile vor fi plătite în avans, în intervalul 7-19 decembrie, înaintea Crăciunului

Redacția

Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenții pășcăneni

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site