RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Presedinte interimar la PDL Pascani

In aceasta saptamana va fi desemnata o conducere interimara la Organizatia din Pascani a Partidului Democrat Liberal. La sfarsitul saptamanii trecute, membrii PDL s-au intrunit intr-o sedinta, prima dupa alegerile locale din acest an. Aici, s-a pus in discutie desemnarea unei persoane din partid care sa conduca organizatia pana la viitoarele alegeri, ce vor avea loc la anul. Potrivit unor surse din cadrul partidului, la sedinta s-au mai purtat discutii cu privire la desemnarea unui candidat pentru alegerile parlamentare la functia de deputat.

„In zilele ce vor urma, la organizatia noastra se vor deplasa cei din conducerea organizatiei PDL Iasi. Cel mai probabil, domnul Gabriel Surdu va desemna persoana care va candida pentru functia de deputat al Colegiului 5, dupa propunerile pe care le vom face noi. Totodata, cu venirea dumnealui la Pascani, se va desemna si o noua conducere interimara a Partidului Democrat Liberal”, a precizat un pedelist pascanean.

Organizatia PDL Pascani s-a prabusit odata cu esecul inregistrat la alegerile locale. Atunci, presedintele Ioan Ionita si-a inaintat demisia dupa ce a fost acuzat de catre membrii de partid ca a mers in alianta tacita cu cei doi contracandidati politici, pesedistul Dumitru Pantazi si penelistul Grigore Craciunescu. Unii membri PDL au precizat faptul ca isi vor inainta demisia in cazul in care cei de la judet se vor incapatana sa-l numeasca candidat la functia de deputat pe Ioan Ionita. Cei mai multi membri PDL s-au aratat dispusi sa il numeasca pe Vasile Sandu, fostul sef al Ocolului Silvic Pascani, candidat, tot acesta fiind si potrivit pentru functia interimara de conducere.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Diana Şoşoacă cere ieşire din UE şi puşcărie pentru jurnalişti

Redacția

Scenariu din “Las Fierbinți” în Primăria Pașcani: Viceprimarul Vasile, candidează împotriva primarului Mitică! (VIDEO)

Marius Parteni

Liderul Partidului Noua Republică Pașcani a sesizat DNA-ul împotriva conducerii PSA

Răzvan Grecu
Încarcă...