RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Predoiu despre demascarea ofițerilor MAI, posibil implicați în rețeaua de trafic de migranți: „Este o performanţă pe care ne sprijinim eforturile în dosarul Schengen”

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a lăudat Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) şi Direcţia Generală pentru Protecţie Internă (DGPI) din cadrul MAI pentru investigaţiile desfăşurate în cazul ofiţerilor suspectați de implicare într-o reţea de trafic de migranţi şi reafirmă angajamentul instituţiei pentru toleranţă zero la corupţie.

Predoiu laudă acțiunile DGA și DGPI - INQUAM Photos Octav Ganea

Predoiu laudă acțiunile DGA și DGPI – INQUAM Photos Octav Ganea

Cătălin Predoiu a oferit clarificări privind ancheta ce investighează posibila implicare a unor ofiţeri ai ministerului într-o reţea de trafic de migranţi, conform unui comunicat al MAI, citat de Agerpres.

  

Aş vrea să vă informez faptul că această operaţiune a fost iniţiată de către Direcţia Generală Anticorupţie a Ministerului Afacerilor Interne şi se încadrează în politica mea (…) de toleranţă zero la corupţie şi de curăţenie generală în toate structurile. Sigur că, mai departe, colegii de la Direcţia Generală Anticorupţie din MAI au cooperat şi au lucrat cu DGPI, cu instituţiile Parchetului, cu care, de altfel, colaborează foarte bine în mai multe dosare. Şi acest semnal este unul care să arate tuturor că nu facem rabat de la niciun fel de exigenţă faţă de integritatea în exercitarea funcţiilor publice“, a declarat Predoiu.  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Luptătorii anti-talibani spun că au cucerit trei districte din nordul Afganistanului

Redacția

Roberta Metsola, vizită la București: Întâlnire cu Klaus Iohannis și discurs în Parlament

Redacția

Cristian Seidler, USR Plus: Cîțu l-a șantajat pe Stelian Ion că dacă nu dă avizul până la miezul nopții, îl remaniază / “Klaus Iohannis, cum arată România lucrului bine făcut?”

Redacția
Încarcă...