NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Posturi scoase la concurs la Spitalul din Târgu Frumos

Spitalul de Boli Cronice ”Sfântul Ioan” din Târgu Frumos organizează un concurs pentru ocuparea a două posturi vacante: un post de economist I, perioadă determinată de până la doi ani, normă întreagă și un post asistent medical debutant, perioadă nedeterminată, normă întreagă. Concursul va fi în perioada 13 august- 16 august 2019.

 

Candidații pentru postul de economist trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să aibă o vechime în muncă de minimum trei ani și șase luni și să fie absolvent de studii superioare, să dețină o diplomă de licență. Cei interesați pentru postul de asistent medical debutant trebuie să aibă o diplomă medicală de școală sanitară postliceală, iar experiența profesională, în activitatea spitalicească secția Îngrijiri Paliative, constituie un avantaj.

Susținerea probei scrise va fi pe 13 august, la ora 13.00, iar proba practică/ interviul va fi pe 16 august la aceeași oră. Pe 20 august se vor afișa rezultatele finale.

Informații și relații suplimentare cu privire la desfășurarea concursului se pot obține la sediul instituției, la numărul de telefon: 0232/710 845, între orele 08:00- 16:00 sau pe site-ul Spitalului de Boli Cronice ”Sfântul Ioan” din Târgu Frumos.

Advertisements
Loading...

Related posts

Soţ şi soţie, intoxicaţi de o sobă

Redacția

Un nou concept apărut pe piață: sănătatea optimală!

Răzvan Grecu

Un tânăr cu probleme conjugale din zona deal şi-a tăiat venele (VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site