NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Carmen Dan a demisionat de la Ministerul de Interne

Carmen Dan a demisionat luni din funcția de ministru de Interne, potrivit Agerpres, care citează declarația acesteia înainte de ședința CEX al PSD. Demisia a fost înaintată premierului Viorica Dăncilă chiar în ziua în care conducerea PSD urma să decidă remanierea sa.

 

Carmen Dan a acuzat-o pe Dăncilă că a cedat presiunilor președintelui Klaus Iohannis, care îi ceruse demisia în repetate rânduri atât pentru actele de violență ale jandarmilor la mitingul din 10 august 2018, cât și pentru organizarea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

”Unii membri ai PSD nu au învățat nimic. Doamna Carmen Dan e dezinformată, niciodată PSD nu a cedat presiunilor președintelui”, a spus Viorica Dăncilă.

Carmen Dan a fost considerată o fidelă a lui Liviu Dragnea, cel care a și promovat-o constant în funcții precum prefect, parlamentar sau ministru. Cei doi s-au cunoscut la Consiliul Județean Teleorman.

Sursă: www.G4media.ro

loading...
Advertisements

Related posts

BEC: 45,92% – prezența la vot la închiderea urnelor. „Rezultatul nu mai poate fi schimbat, Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni”

Redacția

Fuziunea dintre PDL și PNL s-a realizat la Pașcani. Marius Pintilie a devenit președinte plin!

Răzvan Grecu

Doctorul Pânzaru se declară socialist de mic copil, dar a activat în PNL mai bine de 8 ani!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site