RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Sfaturi pentru mutarea firmei într-o nouă locație – Măsuri de sănătate și siguranță

Unii oameni, fiind preocupați de pandemia actuală, se gândesc să-și amâne mutarea sau să o reprogrameze la altă dată. Există însă destule cazuri în care situația nu mai poate să aștepte, iar cei vizați sunt nevoiți să-și stabilească exact data de mutare și cât mai repede posibil, mai ales dacă contractul de închiriere a luat sfârșit (iar părțile nu doresc să-l prelungească din anumite motive întemeiate) și trebuie să-și schimbe locația.

În prezent, din cauza restricțiilor în vigoare, pentru mutarea într-o nouă locație este necesară și respectarea unor reguli de sănătate și siguranță. De exemplu, igienizarea mașinilor de transport, respectiv a camioanelor și echipamentelor este una dintre măsurile luate.

Uneori oamenii sunt nevoiți să-și mute firma într-un alt birou, în alt cartier sau altă zonă din oraș. Când lucrurile devin intolerabile într-o zonă, sau nu mai rentează condițiile actuale, este timpul pentru o schimbare.

Mutarea unei firme nu este dificilă în ziua de azi, dacă se apelează la specialiști. Cei care vor să scape de bătăi de cap, să evite anumite riscuri și să-și folosească mai bine timpul, recurg la serviciile privind mutarea de sedii de firme cu ajutorul echipei MovingTime.ro.

  

Munca de acasă a generat multe modificări

Odată cu flexibilitatea locurilor de muncă, firmele și companiile sunt nevoite să se adapteze la mediul de birouri în continuă schimbare. Astfel, ele aleg să se mute atunci când condițiile actuale nu mai sunt avantajoase, iar cerințele sunt altele.

Unii patroni investesc și în mobilier, în scopul de a se dezvolta rentabil. De exemplu, ei renunță la mobilierul vechi și optează pentru mobilierul modular. Acesta oferă multe avantaje:

  • Are greutate mai mică și este durabil
  • Este ușor de manevrat și incredibil de ușor de mutat
  • Poate fi folosit în spațiul de lucru în modul cel mai adecvat, deci oferă o flexibilitate completă
  • Este perfect pentru spațiile de birouri, deoarece poate fi ridicat rapid, dezasamblat și montat astfel încât să servească scopului dorit
  • Ajută la extinderea spațiului de birouri, păstrând și o perspectivă organizată
  • Oferă un mediu funcțional care este potrivit operațiunilor de afaceri.

Mutarea unei firme sau a unei companii într-o locație nouă implică timp și anumite costuri. Uneori, este posibil chiar și schimbarea mobilierului, dacă cel vechi nu se mai încadrează adecvat în noul spațiu. Pentru a atenua aceste costuri bugetare, patronii aleg mobilierul modular care se potrivește în orice spațiu și în plus este și rentabil.

Procesul de mutare poate fi mult mai simplu și realizat în mod profesional de firme specializate. Acestea stabilesc un coordonator de proiect, care va ține cont de toate detaliile. Firma va oferi și alte avantaje:

  • Va pune la dispoziție și materialele necesare pregătirii și împachetării
  • Va oferi servicii de dezasamblare și asamblare a pieselor de mobilier, cât și a echipamentelor de tip IT
  • Se va ocupa de etichetarea produselor, în scopul realizării unui inventar
  • Va avea și servicii dedespachetare, reasamblare și debarasare a materialelor folosite la transport. 

Mutarea și ambalarea pot fi copleșitoare, de aceea oamenii de afaceri sau patronii apelează la astfel de firme specializate, care planifică totul în mod adecvat. În acest fel, întreaga activitate va fi finalizată la timp, rapid, corect, în mod eficient.

În medie, angajarea unei firme pentru mutarea lucrurilor va costa o sumă de bani, stabilită în funcție de anumiți factori, cum ar fi: mărimea mișcării, perioada anului, tipul de articole (pot fi piese speciale – seifuri, mese de biliard, pian, mobilier foarte greu) și distanța. Costurile de mutare între orașe vor fi mai mari, decât mutarea în altă zonă din același oraș, în apropiere de vechea locație.

Related posts

Ioan Gyuri Pascu, Vlady Cnejevici și Teo Boar vor cânta la Gala Actualitatea TV

Răzvan Grecu

Un consilier local și iubita sa se căsătoresc în acest weekend. Nașul este unul dintre vicepreședinții CJ Iași

Marius Parteni

Ion Besoiu a murit

Redacția
Încarcă...