RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Ponta: “Cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispuşi, şi la propriu şi la figurat, să calce pe cadavre”

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, marţi, într-un interviu acordat presei locale, despre demisia sa din funcţia de şef al Guvernului. Acesta a spus că “era momentul” să demisioneze şi acuză că “cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispuşi, şi la propriu şi la figurat, să calce pe cadavre“.

  

 

Victor Ponta a acordat, marţi, primul interviu de la demisia din funcția de premier. Acesta a mărturisit că nu merită “să ții de o funcție călcând peste cadavre“, referindu-se declarațiile făcute după incendiul din clubul Colectiv.

O să regret tot timpul faptul că anumite proiecte nu le-am terminat, că altele nu le-am făcut mai bine. Dar nu, atunci era momentul în care trebuia să demisionez. Din multe motive, dar unul singur pe care îl pot rezuma într-o frază care nu a fost rostită de mine, ci de altcineva. A spus aşa: “A trebuit să moară oameni, ca să schimbăm Guvernul ăsta“.

Eu atunci ştiam că cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispuşi, şi la propriu şi la figurat, să calce pe cadavre. Sunt un om care a fost construit altfel şi nu cred că merită să ţii de o funcţie călcând peste cadavre. Alţii au considerat că merita lucrul ăsta. Și, repet, gândindu-mă și la cei care au avut încredere, care m-au sprijint, era momentul potrivit”, a declarat Victor Ponta, la Târgu-Jiu.

Acesta a fost întrebat despre așteptările sale de la anul 2106, ținând cont că este un an electoral, și a afirmat că vrea să trăiască într-o țară în care să nu mai audă niciodată faptul că “a fost nevoie să moară oameni ca să schimbăm un guvern”.

Citește articolul integral pe RTV.net                                        

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ambasadorul SUA: Dacă nu ar fi existat corupţie în România, s-ar fi construit mai repede autostrăzi

Redacția

ANM a emis două avertizări cod galben de vânt pentru şase judeţe ale ţării

Redacția

Loteria fiscală pentru bonurile din august, organizată în 18 septembrie

Redacția
Încarcă...