NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pompierii pășcăneni au intervenit la nouă incendii, în ultimele zile

Număr mare de incendii pe final și început de an. Nouă intervenții în Pașcani și localitățile învecinate, este bilanțul pompierilor din municipiu, în perioada 31 decembrie-4 ianuarie. Cele mai devastatoare incendii au fost la case de locuit, unde proprietarii s-au ales cu pagube însemnate.

  

  Comunicat de presă:

 În data de 31.12.2015, ora 14.19, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în mun. Pașcani, str. Unirii nr.33, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. S-a deteriorat o butelie. Cauza probabilă a incendiului a fost un aparat de gătit improvizat.

În data de 31.12.2015, ora 21.29, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în mun. Pașcani, sos. Neamțului nr.37, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars 2 ml de grindă lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Advertisements

În data de 31.12.2015, ora 22.52, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în mun. Pașcani, str. Spătar Preda Buzescu nr.1, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars 2 ml de grindă lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

În data de 01.01.2016, ora 11:11, Secția de Pompieri  Pașcani a intervenit în satul Topile, com. Valea Seacă, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe un teren viran. Au ars aproximativ 300 kg deșeuri lemnoase și aprox. 700 kg plante furajere. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 02.01.2016, ora 23.51, Sectia de Pompieri Paşcani a intervenit în comuna Vînători, str. Principala, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Au ars: mobilier divers, 4 usi şi 3 ferestre din lemn, 40 mp duşumele din scândură, aproximativ 200 kg textile diverse, tavanul pe o suprafata de 20 mp, acoperişul cu astereală din lemn pe suprafaţa de 120 mp, 30 mp pereţi din lemn, 5 mc lemn de construcţie si acte de proprietate si identitate. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzit.

În data de 03.01.2016, ora 01.25, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în comuna Sireţel, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Au ars: aproximativ 6 mp de perete si 3 ml grindă de lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

În data de 03.01.2016, ora 13.38, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, str. Gării, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars toate materialele combustibile din compartimentul motor și habitaclu, autoturismul fiind distrus în proporție de 80%. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

 În data de 03.01.2016, ora 15.26, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Buda, comuna Lespezi, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Au ars: 30 mp acoperiș construit din lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Advertisements

În data de 03.01.2016, ora 18.43, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Feredeni, comuna Deleni, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. A ars un ml grindă din lemn din structura acoperișului. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum defect ori necurățat de funingine.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Prezentare şi selecţie pentru angajări în străinătate, la Casa Municipală de Cultură. Află despre ce este vorba!

Ema Roman

Un nou proiect social pentru rromii din Iasi

Redacția

Pompierii pășcăneni s-au luptat cu flăcările la depozitul de furaje a cantonului de la Valea Seacă

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site