NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Trei nou născuți au venit pe lume la Maternitatea Spitalului Municipal. Val de agresiuni și persoane sub influența alcoolului

Trei copilași au venit pe lume, la Secția Neonatologie din cadrul Spitalului Municipal Pașcani de la începutul acestui an. Primul nou născut a fost o fetiţă de 3.900 grame. Mama, o minoră în vârstă de 16 ani din Paşcani a agresat cadrele medicale, comportamentul fiind cel mai probabil cauzat de o depresie postpartum. Pe secţie au mai venit pe lume alți doi băieţei, dintre care unul născut prematur la 34 de săptămâni cântărind 2750 de grame şi al doilea de 3360 grame.

„Au fost trei naşteri de la începutul anului, respectiv o fetiţă şi doi băieţi. O mămică de 16 ani a fost la prima naștere, un alt copil născut prematur, la 34 de săptămâni”, ne-a declarat dr. Diana Acsinte, purtătoarea de cuvânt de la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani.

La polul opus faţă de venirea pe lume a celor 3 copilaşi a existat şi un număr mare de cetăţeni turmentaţi care au ajuns pe mâna medicilor. Bilanţul făcut la final de an de către aceştia le-au adus fie motive de bucurie, fie de tristeţe, iar consolarea a fost găsită în licoarea lui Bachus şi nu numai.

  

„În Compartimentul de Primiri Urgenţe, aproximativ 25 de pacienţi s-au prezentat în stare de ebrietate de la începutul acestui an”, a mai adăugat medicul.

De asemenea, odată cu apariţia primei ninsori pe acest an s-a înregistrat un număr mare de pacienţi în Compartimentul de Primiri Urgenţe aduşi de către Serviciul de Ambulanţă, SMURD sau cu mijloace proprii, în urma cazăturilor. Medicii ne avertizează să fim precauţi dacă ieşim din casă în această perioadă şi să ne îmbrăcăm adecvat, până trece codul galben de ninsori din zona noastră.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Înarmat cu un pistol a mers să se cinstească. Amicii au râs că poartă o armă de jucărie, dar ce a urmat i-a îngrozit

Marius Parteni

Conduceți prudent, în condiții de vreme nefavorabila

Redacția

Codul Rutier ar putea fi modificat! Șoferii care folosesc telefonul la volan, sancționați drastic! Amenzile se vor dubla!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site