RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițiștii de proximitate din cadrul Poliției municipale pe urmele chiulangiilor. 32 de elevi au fost depistați în baruri

Miercuri, 30 octombrie, între orele 09:00 – 15:00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au desfăşurat activităţi preventive în barurile și cafenelele amplasate în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar precum şi în parcurile oraș, în vederea combaterii şi prevenirii absenteismului şcolar.

 

Astfel, au fost efectuate controale la un număr de 6 astfel de localuri, fiind identificate şi legitimate 40 de persoane din care 32 elevi care frecventează cursurile a diferite unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Paşcani.

  

Au fost făcute înştiinţări către unităţile de învăţământ ale celor 32 de elevi urmând ca, în cazul în care aceştia absentau de la orele de curs, fiecare unitate de învăţământ să ia măsurile disciplinare faţă de aceştia, conform regulamentelor interioare.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Trei dealeri de heroină, prinși la intrarea în Iași. Alți patru dealeri, aduși în urma unor percheziții la Iași (VIDEO)

Redacția

Accident rutier cumplit la Lețcani! Copil de 3 ani mort, fratele său de 6 ani și tatăl copiilor, transportați la spital

Oana Cordoneanu

IPJ IAȘI: MĂSURI DE ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ LUATE DE POLIŢIE, PENTRU CA MANIFESTĂRILE TRADIŢIONALE DE LA RUGINOASA SĂ SE DESFĂŞOARE ÎN CONDIŢII DE SIGURANŢĂ

Redacția
Încarcă...