NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Politicieni puși la pământ de vânt

Mai multe partide politice din Pașcani dar și din comunele arondate s-au trezit că au rămas fără bannerele electorale. Vântul puternic de luni seară a rupt legăturile afișelor. „Vântul puternic de azi noapte a rupt mai multe bannere electorale de la toate partidele politice.

Acestea, care au mai fost găsite dintre ele, au fost luate de agenții noștri, duse la sediul Poliției iar mai apoi a fost anunțat fiecare partid în parte. Excludem ideea că cineva le-ar fi tăiat deoarece funiile se cunoșteau că erau rupte”, a declarat comisar șef al Poliției municipiului Pașcani, șef adjunct Tiberiu Dogaru. De menționat faptul că și în comunele arondate primarii împreună cu agenții de poliție au găsit pe străzi bannere, acestea fiind, la fel, strânse și unele reafișate.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Pensionarii, stâlpul de rezistenţă al PSD Paşcani. 45% dintre membrii de partid sunt de vârsta a treia! Vezi câţi bani cheltuie anual organizaţia pentru a funcţiona!

Răzvan Grecu

Rezultatele oficiale ale alegerilor din 10 iunie: au venit cifrele!

Răzvan Grecu

CP senatorul PSD Sorin Lazăr: Exportul de pui către Belarus, dispozitivele medicale și despăgubirea deponenților de la CEC SA

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site