RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Podul Satului din comuna Tătăruși va fi reconstruit din temelii

Un important nod rutier din comuna Tătăruși a intrat într-un amplu proces de modernizare. Este vorba despre podul satului, care asigură legătura între Tătăruși și Pietrosu.

 

Lucrările au început din luna februarie și se vor finaliza în vara acestui an, chiar dacă constructorul are termen de execuție al lucrării de un an de zile.

  

Circulația pe vechiul pod al satului se desfășura în condiții grele, atât pentru pietoni cât și pentru autovehicule. „La Tătăruși a început o investiție nouă în acest an. Este vorba de construirea podului satului care face legătura între satul Pietrosu și Tătăruși. Este o investiție de 100.000 euro, investiție finanțată cu bani de la Guvernul României prin Ordonanța 28. Durata acestei construcții este de 5-6 luni, deci în vară cetățenii vor beneficia de acest obiectiv mult așteptat. Finanțarea este în totalitate de la Guvern, iar constructorul a început deja lucrările și cât va permite timpul se va lucru din plin”, ne-a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Noul pod construit va fi prevăzut cu o cale de acces pentru pietoni. Malurile digurilor peste care va fi construit vor fi betonate. Finanțarea obiectivului s-a făcut prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Vineri se deschide Ștrandul Municipal din Pașcani!

Marius Parteni

Șefii Primăriei propun, consilierii votează fără să întrebe: Investiții abandonate pentru studii, proiecte, licențe și un grup sanitar

Marius Parteni

S-au asfaltat șanțurile din sensul giratoriu de la semafoarele vechi

Răzvan Grecu
Încarcă...