RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mihai Doruș, președintele Consiliului de Administrație al ApaVital Iași: Nu am fost șantajat de Actualitatea TV!

Denigrarea postului Actualitatea TV de către Cătălin Cojocaru a eșuat lamentabil. Minciunile acestuia cum că am fi „șantajat ordinar” ApaVital pentru a obține un contract de publicitate, au fost contrazise chiar de presupusele victime.

 

 Dacă ieri negau șantajul și condiționarea participărilor la emisiuni de o prestație financiară cei din conducerea ARSACIS, astăzi și președintele Consiliului de Administrație al ApaVital Iași, Mihai Doruș, a negat că ar fi vorba despre așa ceva.

  

Chiar dacă s-a ferit să vorbească cu jurnaliștii de la Actualitatea TV, respingând orice apel de pe numerele cunoscute sau să nu răspundă la SMS, atunci când a fost apelat de pe un număr pe care acesta nu-l cunoștea, Mihai Doruș nu a mai avut cum să evite răspunsul la una dintre întrebările noastre.

Reporter: Domnule Director ați fost vreodată șantajat de Actualitatea TV?

Mihai Doruș: Nu am afirmat niciodată așa ceva!

În schimb, reprezentantul ApaVital nu a dorit să continuie discuția pe motiv că „ați scris de mine și de persoane din cadrul societății de atâtea ori, fără să mă sunați, astfel că nu doresc să discut cu dumneavoastră”, a spus acesta înainte de a saluta și închide telefonul.

Menționăm că Actualitatea Tv și NewsPascani.com l-au avut ca subiect principal pe Mihai Doruș doar în articolele în care am făcut public venitul acestuia la ApaVital. El a câștigat în 2014, împreună cu soția sa, 300.000 de lei de la societatea de apă canal, iar din chirii alți 55.000 de lei.

 

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Localnici din Ruginoasa și Stolniceni Prăjescu amendați pentru că descărcau gunoi în pubele din Parcul Peștișorul

Marius Parteni

Copaci îndepărtați pentru organizare traficului pe Eugen Stamate, spre piață. Vor fi noi plantări

Marius Parteni

Primăria Pașcani organizează concurs pentru angajarea a doi juriști

Redacția
Încarcă...