RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Cîțu SURSE

Partidul Național Liberal a luat decizia ca parlamentarii formațiunii să voteze pentru ridicarea imunității colegului lor, Florin Cîțu, potrivit informațiilor „Adevărul”. Cîțu e vizat de un dosar DNA legat de posibile faapte de corupție privind achizițiile de vaccinuri în pandemie.

Colegii lui Florin Cîțu nu vor să facă zid în fața legii FOTO Inquam Photos

Colegii lui Florin Cîțu nu vor să facă zid în fața legii FOTO Inquam Photos

PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu. Imediat după acest moment, PNL va aplica prevederile statutare, în funcție de evoluția și starea procesuală”, susțin surse din echipa liberală pentru „Adevărul”.

  

DNA cere ridicarea imunității pentru fostul premier Florin Cîțu, dar și în cazul foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Oana Mihăilă, în dosarul în care se investighează posibile fapte de corupție în legătură cu achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19.

În conformitate cu prevederile constituționale și legale, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție referatul cauzei, în vederea sesizării Președintelui României și Senatului României pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față de trei persoane, cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Proprietar de apartament din Constanța, despre refugiații din Ucraina după ce statul a tăiat din bani: Sincer, nu mai avem niciun interes să-i ținem. Au termen de eliberare apartamente luna asta, 15 mai, preferăm să închiriem pe sezonul estival

Redacția

Şeful AEP a rămas fără titlul de doctor, prin ordin de ministru. Mituleţu-Buică a plagiat lucrarea de doctorat

Redacția

VIDEO: Imagini filmate cu drona cu sursa poluării de miercuri, din București. Oamenii nu mai pot respira în case

Redacția
Încarcă...