RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă: Încă două jaloane din PNRR atinse de Guvernul României

Premierul României a anunțat că a fost adoptată ordonanța de urgență prin care România îndeplinește încă două jaloane din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Guvernul României a atins încă două jaloane din PNRR FOTO: INQUAM PHOTOS

Guvernul României a atins încă două jaloane din PNRR FOTO: INQUAM PHOTOS

„Încă două jaloane din PNNR atinse de Guvernul României! Am adoptat, vineri, Ordonanța de Urgență prin care am creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relație directă cu obținerea de rezultate în implementarea reformelor și investițiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educație” , susține premierul României într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

  

Potrivit lui Nicolae Ciucă, primul jalon va conecta învățământul superior la ceea ce se cere pe piața muncii, în timp ce al doilea jalon va mări capacitatea creșelor și a grădinițelor, dar și a activităților de tip ludotecă/locuri de joacă pentru copii în toate localitățile unde aceste servicii sunt deficitare.

„Primul jalon va conecta învățământul superior la ceea ce se cere pe piața muncii. Al doilea jalon atins prin acesta Ordonanță de Urgență este menit sa mărească capacitatea creșelor și a grădinițelor,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ce spune Ciucă despre candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024

Redacția

Tupeul unui şofer beat mort. A urcat cu maşina pe trotuar, fiind la un pas să accidenteze trei pietoni, şi-a cumpărat o sticlă de votcă şi a plecat din nou la drum

Redacția

Dădacă, numai cu certificat. Deputaţii din Comisia de Muncă dezbat Legea Bonelor

Redacția
Încarcă...