NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă: Încă două jaloane din PNRR atinse de Guvernul României

Premierul României a anunțat că a fost adoptată ordonanța de urgență prin care România îndeplinește încă două jaloane din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Guvernul României a atins încă două jaloane din PNRR FOTO: INQUAM PHOTOS

Guvernul României a atins încă două jaloane din PNRR FOTO: INQUAM PHOTOS

„Încă două jaloane din PNNR atinse de Guvernul României! Am adoptat, vineri, Ordonanța de Urgență prin care am creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relație directă cu obținerea de rezultate în implementarea reformelor și investițiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educație” , susține premierul României într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

  

Potrivit lui Nicolae Ciucă, primul jalon va conecta învățământul superior la ceea ce se cere pe piața muncii, în timp ce al doilea jalon va mări capacitatea creșelor și a grădinițelor, dar și a activităților de tip ludotecă/locuri de joacă pentru copii în toate localitățile unde aceste servicii sunt deficitare.

Advertisements
Advertisements

„Primul jalon va conecta învățământul superior la ceea ce se cere pe piața muncii. Al doilea jalon atins prin acesta Ordonanță de Urgență este menit sa mărească capacitatea creșelor și a grădinițelor,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciucă: Franța și Germania sunt suporterii României în vederea aderării la spațiul Schengen

Redacția

Kiev: Deplasarea prin oraș va fi oprită de sâmbătă seara până luni dimineața

Redacția

Sportivele române Alina Cheru şi Alina Zaharia au obținut aurul la Campionatele Mondiale de judo kata, varianta demonstrativă a acestui sport

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site