NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plombările, chinul șoferilor. Circulația pe străzi se desfășoară anevoios

Deciziile reprezentanților Primăriei luate pentru a asigura condiții de lucru drumarilor îi chinuie pe șoferi. După ce strada Moldovei și Ștefan cel Mare, de la semafoare până la Poștă, stau închise în așteptarea covorului asfaltic, de la primele ore ale dimineții o alta a fost blocată.

Este vorba despre strada Ceferiștilor, unde au reînceput plombările. Șoferii stau minute bune în coloană pentru a ajunge spre destinațiile dorite din municipiu. În ciuda greutăților aceștia sunt încrezători și cred că vor circula în condiții mai bune de zilele viitoare.

Advertisements

Tot de astăzi angajații societății Eky Sam, care furnizează mixtura asfaltică Primăriei, au început pregătirile pentru covorul asfaltic ce va fi turnat pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul Poștă – Spitalul de Urgență. Astăzi erau aduse la nivel porțiunile de stradă unde se impunea acest lucru.

  

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Încasările din piețe s-au triplat! Șefii Primăriei vorbesc de lipsă de interes și proastă gestionare a activităților din piețe

Marius Parteni

Opoziţia pregăteşte o şedinţă pe subiectul apei. Garda de Mediu, Protecţia Consumatorului, PSA Paşcani şi ApaVital, aşteptate să participe

Marius Parteni

Cum a înțeles noul operator din Tg. Ocna, Buhuși și Moinești să distribuie apa: contractele individuale au fost menținute!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site