NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii nu sunt de acord cu deciziile luate de către Consiliul Local

În urmă cu două luni, consilierului Marius Pintilie dezbătea noi proiecte privind organizarea traficului în ceea ce privește zona Pieței Deal. El făcea referea la amenajarea unei parcări în fața halei din piața deal și deschiderea traficului auto pe porțiunea de stradă, însă decizia a fost înlocuită de către opozanți cu ceva mai drastic. S-a decis deschiderea traficului rutier pe întreaga stradă Eugen Stamate, de la poștă până la piață pentru fluidizarea traficului.

 

 

Dezacordul oamenilor este evidențiat mai ales din faptul că această stradă mereu este populată de către copiii care obișnuiesc să se joace printre rondurile de flori amenajate pe mijlocul străzii, dar și de oamenii care fac piața traversând această zonă, considerând ei a fi o cale mai ușoară de acces.

 

 “Sunt foarte multe zone pe unde pot circula mașinile și prea puține zone pietonale. Eu cel puțin am copil mic și circul foarte mult pe jos, am nevoie de trotuare, trebuie să existe spații destinate copiilor”, ne-a declarat o mamă care locuiește în spatele magazinului Ioana.

 

“Nu este bine pentru traficul mașinilor, aici trebuie să treacă pietonii, mai ales că aici sub noi sunt cămine, sunt subsoluri, nu au cum să circule autoturisme”, a adaugat un bunic ce-și plimba nepoțica pe această stradă ce se dorește închisă pentru libera circulație a mașinilor.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ce spun păşcănenii despre referendumul pe tema apei la Paşcani!

Ema Roman

Șefii RAGCL nu renunță la ideea externalizării serviciului de instalatori

Marius Parteni

Mii de hectare calamitate în județ, din cauza secetei. Printre localitățile afectate se numără Hărmănești, Heleșteni, Stolniceni Prăjescu, Todirești și Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site