RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii nu sunt de acord cu deciziile luate de către Consiliul Local

În urmă cu două luni, consilierului Marius Pintilie dezbătea noi proiecte privind organizarea traficului în ceea ce privește zona Pieței Deal. El făcea referea la amenajarea unei parcări în fața halei din piața deal și deschiderea traficului auto pe porțiunea de stradă, însă decizia a fost înlocuită de către opozanți cu ceva mai drastic. S-a decis deschiderea traficului rutier pe întreaga stradă Eugen Stamate, de la poștă până la piață pentru fluidizarea traficului.

 

 

  

Dezacordul oamenilor este evidențiat mai ales din faptul că această stradă mereu este populată de către copiii care obișnuiesc să se joace printre rondurile de flori amenajate pe mijlocul străzii, dar și de oamenii care fac piața traversând această zonă, considerând ei a fi o cale mai ușoară de acces.

 

 “Sunt foarte multe zone pe unde pot circula mașinile și prea puține zone pietonale. Eu cel puțin am copil mic și circul foarte mult pe jos, am nevoie de trotuare, trebuie să existe spații destinate copiilor”, ne-a declarat o mamă care locuiește în spatele magazinului Ioana.

 

“Nu este bine pentru traficul mașinilor, aici trebuie să treacă pietonii, mai ales că aici sub noi sunt cămine, sunt subsoluri, nu au cum să circule autoturisme”, a adaugat un bunic ce-și plimba nepoțica pe această stradă ce se dorește închisă pentru libera circulație a mașinilor.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Prețul unei călătorii pe mijloacele de transport ale RAGCL rămâne neschimbat, din cauza documentației realizată greșit

Marius Parteni

Drept la replică: primarul Dumitru Pantazi susține că nu vrea să tragă un ultim „tun” pe strada Gării! Prețul de 2.300.000 de euro pentru 3 km de stradă este unul corect calculat în opinia sa!

Răzvan Grecu

Răspunsul Delgaz Grid în cazul situației de la Cristești: cocorii sunt vinovați de numeroasele întreruperi de curent electric

Oana Cordoneanu
Încarcă...