RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Peste 700.000 de persoane din judet pot vota la europarlamentare

Peste 700.000 de persoane din judetul Iasi cu drept de vot au fost inscrise pe listele electorale pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Astfel, 708.646 de persoane din judet vor avea drept de vot la alegerile europarlamentare din 25 mai. In judetul Iasi sunt si 582 de persoane carora li s-a interzis dreptul de a vota din diferite motive. Totodata, pe raza judetului vor fi deschise si 711 sectii de vot, cu doua mai mult fata de alegerile parlamentare de la sfarsitul anului 2012. Cele doua sectii suplimentare au fost deschise in comunele Rediu si Vladeni, justificat de faptul ca a crescut populatia in zona. Campania electorala va debuta pe 25 aprilie si se va incheia pe 24 mai. Conducerea Prefecturii Iasi a precizat si ca pana pe 10 mai se va stabili si graficul de distribuire a buletinelor de vot catre toate sectiile de votare din judet.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Cristian Rățoi: “Pro România nu face alianțe locale! Nu vreau să fiu viceprimarul lui Pantazi!”

Răzvan Grecu

Cine e Marcel Ciolacu, al patrulea premier PSD nominalizat de Iohannis: Lider din Buzău apărut fulgerător la centru fără nici o mare victorie în alegeri / Legături cu firmele care direcționează bani la presă / La vânătoare cu Omar Hayssam / A eliminat din partid majoritatea penalilor

Redacția

Vacantarea locului lăsat liber de Vasile Haldan s-a produs! Ovidiu Bejenariu este următorul pe lista PSD

Marius Parteni
Încarcă...