NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Persoană căzută într-o râpă, salvată de pompierii pășcăneni. Apel la responsabilitate!

Nici ordonanța militară nu stă în calea persoanelor iresponsabile, care în contextul actual nu țin cont de nimic. O mostră de iresponsabilitată a fost demonstrată de un bărbat în vârstă de 62 de ani. Marți, 24 martie, pentru a-l salva pe acesta, căzut într-o râpă, au ajuns două echipaje, de la Pompieri și Ambulanță. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și era căzut într-o râpă din suburbia Blăgești. A fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani.

Marți, 24 martie, ora 16:56, Secţia de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiu, pentru salvarea unei persoane căzute într-o râpă. Victima,  în vârstă de 62 ani, a fost extrasă din râpă cu ajutorul tărgii lopată, fiind apoi predată către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi”, conform Biroului de Presă din cadrul ISU Iași.

 Autoritățile fac un apel la responsabilitate, cetățenii să respecte regulile impuse de autorități! Chirurgul Daniel Bechir ne-a recomandat să sfătuim populația să se adreseze unității medicale doar în situație de urgență, dacă este extrem de necesar. Este o erioadă extrem de încărcată și dificilă pentru personalul medical .

Advertisements
Loading...

Related posts

Fetiţa cu urechile mâncate de porc este în continuare la Terapie Intensivă

Redacția

Prevenirea cancerelor: laborator mobil pentru testarea femeilor din tot judeţul

Redacția

Raed Arafat: „La nivelul granițelor se vor înăspri măsurile de securitate”

Redacția
Încarcă...