NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Peng Shuai spune că „a fost greșit înțeleasă” și că nu a acuzat „pe nimeni” de agresiune sexuală: „Era o chestiune privată”

Tenismena chineză Peng Shuai a spus, duminică, că nu a acuzat pe nimeni de agresiune sexuală și că postarea sa de pe rețelele sociale a fost „greșit înțeleasă”, relatează Reuters. Afirmația sportivei vine după săptămâni întregi în care cenzura chineză s-a străduit să șteargă și să blocheze orice discuție despre caz.

Starea lui Peng a devenit o sursă de îngrijorare printre membrii comunității din tenis și pentru organizațiile de apărare a drepturilor omului după ce sportiva a părut că îl acuză pe un fost vicepremier chinez, Zhang Gaoli, de agresiune sexuală. După acea postare de pe rețelele sociale, Peng a dispărut din public pentru aproape trei săptămâni.

„În primul rând, vreau să accentuez un lucru extrem de important: nu am spus sau scris niciodată că cineva m-a agresat sexual, trebuie să accentuez ferm acest lucru”, spune Peng într-un clip video publicat de o companie media din Singapore.

Peng spune că postarea sa de pe Weibo, o rețea socială din China, postare ștearsă rapid ulterior, este o „chestiune privată”. Ea a precizat și că în ultima perioadă a locuit singură la Beijing și că nu a fost supravegheată de nimeni.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Federaţia iordaniană de fotbal cere o anchetă bănuind că portarul naţionalei feminine a Iranului este bărbat

Redacția

Fotbalul feminin la Pașcani: O poveste la început de drum

Răzvan Grecu

Încă două terenuri de tenis de câmp, la Pașcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site