NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Jaqueline Cristian a fost învinsă în prima ei finală WTA din carieră, după un meci dramatic

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă vineri seara, în finala turneului de tenis de la Linz, de americanca Alison Riske (73 WTA). Pentru sportiva română de 23 de ani, aflată pe locul 100 WTA, a fost prima finală într-un turneu din circuitul profesionist. Ea va urca pe locul 73.

Jaqueline Cristian a fost învinsă în trei seturi, cu 6-2, 2-6, 7-5, după două ore și 27 de minute, în fața mult mai expermentatei sale adversare, în vârstă de 31 de ani.

Jucând mult mai dezinvolt, în ciuda faptului că a pierdut primul serviciu, Cristian a făcut un prim set aproape perfect, de la 2-2 reușind 4 game-uri consecutive, inclusiv un break la zero.

În setul secund, raportul de forțe s-a inverstat în mod simetric, Riske fiind cea care a lovit cu mai multă determinare, profitând totdată de cele 9 erori neforțate ale lui Cristian, care s-a lăsat surprinsă de mai multe ori și de defensiva arțăgoasă a americancei.

  

Riske și-a adjudecat setul secund cu 6-2, trimițând meciul în decisiv, în care cele două au mers cap la cap până la 2-2, când americanca a valorificat a doua minge de break,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

VIDEO. Un fotbalist brazilian a fost arestat chiar pe terenul de fotbal, după ce l-a bătut pe arbitru

Redacția

Cupa „1 Decembrie” la șah. Intră și vezi câștigătorii

Redacția

Campionii de la Ruginoasa încă au căutare! Panciuc, M. Olăeru și Axinia sunt așteptați astăzi la Academia „Gheorghe Hagi”!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site