RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

BBC: Emma Răducanu, personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie – Mesajul campioanei de la US Open

Campioană la US Open la doar 18 ani, Emma Răducanu a fost desemnată, duminică, personalitatea sportivă a anului 2021 în Marea Britaniei, în tradiţionala anchetă a BBC.

Votarea a avut loc în timpul transmisiunii BBC One de duminică, de la Media City din Salford.

“Mulţumesc, este o onoare doar să fiu printre cei nominalizaţi. Sunt foarte bucuroasă de asta, am urmărit gala pentru personalitatea sportivă a anului crescând şi este o onoare să mă număr printre ultimii câştigători.

Mă bucur şi pentru tenisul britanic şi că am reuşit să obţinem acest premiu… din nou! Mulţumesc tuturor fanilor şi celor care au votat, anul acesta a fost nebunesc.

  

Energia din acest an, când am jucat la Wimbledon în faţa publicului meu de acasă, a fost ceva ce nu am mai simţit până acum. Vreau să mulţumesc şi echipei mele. Felicitări şi celorlalţi nominalizaţi, echipelor nominalizate, este un efort de echipă”, a declarat Răducanu.

Alături de Răducanu, au mai fost nominalizaţi Tom Daley, campion olimpic la sărituri în apă, boxerul Tyson Fury, care l-a învins prin KO pe americanul Deontay Wilder şi şi-a păstrat centura WBC, înotătorul Adam Peaty, campion olimpic, fotbalistul Raheem Sterling (Manchester City) şi sportiva paralimpică Dame Sarah Storey,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Guvernul strânge cureaua. Ciolacu i-a cerut ministrului de Finanțe un plan de reducere a cheltuielilor. Lista măsurilor

Redacția

Cursuri de programare online: pro și contra

Redacția

Atletele transgender nu vor mai avea voie să participe la competiții internaționale la categoria “feminin”

Redacția
Încarcă...