NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Patru acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare programate în 2023, la Pașcani

Bugetele instituțiilor subordonate Consiliului Local Pașcani au fost astăzi analizate și dezbătute la nivelul comisiei economice. Printre acestea și cel al societății CLP EcoServ SRL.

Din prezentarea managerului Dumitru Chiuariu a rezultat faptul că în anul 2023, la nivelul municipiului, va avea loc o acțiune mai amplă de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Conform acestuia în lunile mai, iunie, iulie și august sunt programate acțiuni de combatere a țânțarilor, patru acțiuni de dezinsecție aeriană. Acestea vor avea loc noaptea, iar firma cu care societatea EcoServ SRL va încheia contractul va avea de acoperit o suprafață de aproximativ 600 hectare de teren de pe raza municipiului.

Advertisements

Vor fi organizate și acțiuni terestre, așa cum s-a întâmplat în trecut. Bugetul alocat acestor activități este de 400.000 de lei. Patru consilieri locali au aprobat proiectul semnat de primarul în funcție, ce vizează aceste activități programate pentru anul 2023. Vorbim de Cristian Rățoi – președinte, Mihaela Spiridon, Petronica Constantinescu și Mihai Grigoriu. Sorin Olariu nu a votat niciun proiect aflat pe masa aleșilor din această comisie, iar Dumitru Pantazi și Vasile Haldan, nu au ajuns la ora de desfășurare a acesteia.  

Este pentru prima dată când la nivelul municipiului va avea loc o acțiune de dezinsecție aeriană.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

ȘEDINȚĂ DE CL Paşcani 31 Ianuarie 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

RAGCL amenințată cu sistarea gazului metan din 1 octombrie. Directorul regiei:”Fac apel la populație, să achite din datorii”!

Marius Parteni

Salariile șefilor Primăriei ținute la secret ! Motivul? Nu au caracter public

Marius Parteni
Încarcă...