NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcănenii solicită cursurile de calificare pentru lucrător în comerț

Șomerii pășcăneni au fost interesați de cursurile gratuite pentru lucrător în comerț, organizate de Agenția Locală pentru  Ocuparea Forței de Muncă Pașcani și din acest motiv din luna decembrie 2012 se va mai organiza o nouă grupă. Cei interesați se pot prezenta la sediul ALOFM Pașcani cu actele necesare.

În prezent se formează a doua grupă, și mai sunt câteva locuri. Cursanții vor face 2 zile de teorie, adică 4 ore pe zi și 3 zile de practică, adică 8 ore pe zi,sistem dual, în cursul unei săptămâni, iar durata cursurilor este de 3 luni de zile și  vor preda profesori de la școlile din municipiu.  

 „Începând cu  data de 12 noiembrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași, prin centrul propriu de formare profesională a deschis în municipiul Pașcani două cursuri de formare, unul de lucrător în comerț , și un curs de lucrător în structuri pentru construcții. La cursul de lucrător în comerț sunt 26 de persoane, iar la cel de construcții 20 de persoane. Întrucât din partea persoanelor interesare au venit cereri mai multe se va organiza în perioada imediat următoare a doua grupă de  lucrător comercial  în luna decembrie””, ne-a declarat Adriana Sîrghie, purtător de cuvânt AJOFM Iași.

  

 Ca acte necesare pentru înscriere la curs: copie act de identitate; copie act studii; copie certificat de naștere; copie carnet de șomer și adeverință medicală eliberată de medicul de familie cu mențiunea – apt pentru  meseria în care solicită să se califice.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Două femei și un bărbat au exagerat cu băutura și au ajuns pe patul de spital

Oana Cordoneanu

Rugă pentru ploaie. Preoţii din Iaşi au oficiat slujbe speciale

Redacția

Normalitate și prosperitate:Ștrandul închis în minivacanța de Rusalii! Copiii se balăcesc în fântânile arteziene!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site