NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Copil opărit cu cafea

În această dimineață, în Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani a fost adus cu ambulanta un baiețel, de 3 ani, din satul Topile, comuna Valea Seacă, care prezenta arsuri pe corp. Mama copilului a spus medicilor că s-a opărit cu cafea, trăgând ibricul de pe sobă.

 

  „A fost adus cu ambulanța un pacient de 3 ani cu arsuri de gradul II la nivelul toracelui. Am solicitat ca pacientul să fie transportat la Iași pentru alte îngrijiri medicale mai amănunțite. Mama copilului, când a auzit de Iași, s-a făcut nevăzută. Nici nu am apucat să-mi dau seama când a fugit”, a declarat un medic din cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe. De precizat faptul că astfel de cazuri au mai avut loc la Pașcani, când din cauza neacordării atenției necesare din partea părinților micuții sufereau diferite răni sau arsuri pe corp.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Pompierii au stabilit de la ce a izbucnit incendiul care a cuprins un apartament din zona vale

Oana Cordoneanu

Fiecare kilometru alergat este de vânzare! Doi pășcăneni uniți pentru fapte bune. Cursa pentru donații, continuă! (FOTO)

Oana Cordoneanu

Tânărul paralizat din județul Iași, al cărui corp a fost mâncat de viermi, a ajuns la spital datorită eforturilor făcute de voluntari

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site