NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Păşcănenii la dezbaterea publică de ieri seară organizată de Actualitatea Tv: referendum sau vot împotriva ApaVital

Cetăţenii care au dat curs invitației Actualitatea TV de a participa la dezbaterea publică a proiectelor de redelegare a serviciului de apă-canal către ApaVital au transmis la unison un mesaj către aleșii locali: referendum sau vot împotriva ApaVital, aceasta este dorința lor.

Cele aproximativ 200 de persoane care au participat la dezbaterea ce a avut loc în sala de spectacole a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”, și-au manifestat nemulțumirea față de intenția primarului Dumitru Pantazi de a redelega serviciul de apă-canal către ApaVital.

Din luările de cuvânt rezultă două nemulțumiri pe care pășcănenii le au în legătură cu ApaVital: neîncheierea de contracte individuale și prețul apei. Chiar și așa, antipatia față de operatorul ieșean i-a determinat pe majoritatea celor prezenți să declare că nu vor să mai audă de ApaVital, indiferent dacă doleanțele lor vor fi îndeplinite.

Au fost însă și opinii conform cărora nu contează cine este operator la Pașcani, atâta timp cât acesta încheie contracte individuale cu cetățenii care locuiesc la bloc și au apometrele în apartamente sau pe casa scării. De altfel, un cetățean care locuiește într-un condominiu cu apometrele scoase pe casa scării, s-a arătat extrem de nemulțumit de acest aspect.

În sală au mai fost prezenți și trei consilieri locali: Vasile Anton, Ioan Danu și Marius Pintilie, care au răspuns întrebărilor și și-au susținut în fața cetățenilor punctele de vedere cu privire la inițiativele primarului Dumitru Pantazi. Conform acestora, Danu și Pintilie vor vota împotriva ApaVital, iar Anton așteaptă să vadă toate documentele ce vor fi atașate proiectelor de hotărâre, însă toți trei s-au declarat pentru contracte individuale la apă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Klaus Iohannis: Fără aceste sancțiuni, morții pe care astăzi îi plângem ar fi fost mult mai mulți. Pericolul epidemiei nu a trecut

Redacția

Lista finală cu artiștii care vor concerta la Zilele Municipiului vineri și sâmbătă. Pentru ziua de duminică încă se mai duc negocieri

Redacția

Ninge abundent în Moldova. Cum se circulă pe drumurile naţionale şi unde sunaţi pentru a afla dacă sunt tronsoane blocate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site