NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Păşcănenii fără contracte la apă au primit un alt ultimatum. Contracte până la 31 august, în caz contrar încep debranşările (VIDEO)

ApaVital va trece la debranșarea scărilor de bloc unde nu sunt încheiate contracte după data de 31 august 2015. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul Vasile Axinte, după întâlnirea de astăzi de la sediul Primăriei. La discuțiile de astăzi a fost prezent și Mihai Doruș, directorul tehnic al operatorului județean.

 Până la data de 31 august, pășcănenii care nu au contract trebuie să găsească o soluție, după cum au spus la finalul întâlnirii reprezentanții celor două părți prezente la discuții.

”Nu mai există nici un impediment ca lumea să treacă să încheie aceste contracte. Important este ca toți să se întâlnească la nivel de scară și să ia deciziile. Legea este clară în acest moment.  Acolo unde există contorizare pe orizontală se pot încheia de mâine contracte. Ei trebuie să numească un reprezentant pe scară, stabilite consumurile după care merge fiecare și încheie contractul individual, angajament de plată și treaba este rezolvată. Ca să fim rezonabili împreună cu operatorul, debranșările nu vor începe de astăzi. S-a fixat ca termen 31 august. Nu este un termen scurt, nici lung. Cine este interesat să rezolve acest lucru are timp, cine nu, să nu vină și să reclame că a fost debranșat ”, a declarat viceprimarul Axinte.

Mihai Doruș, directorul tehnic  al ApaVital, a susținut în conferința de presă faptul că acțiunea de debranșare era programată să înceapă din data de 3 august.

Pășcănenii care nu au încheiat încă contracte cu ApaVital au la dispoziţie următoarele variante: în cazul blocurilor cu contorizare pe orizontală este posibilă încheierea de contracte individuale. Acolo unde apometrele nu sunt scoase pe casa scării de bloc se încheie un contract cu un reprezentant de scară. Cât priveşte apometrele cu citire radio, ele vor putea fi montate pe o scară de bloc, nu individual. Modelul şi tipul acestora urmează să fie făcut publice de operator.

Mihai Doruş a mai explicat astăzi faptul că ApaVital agreează încheierea de contracte cu Asociaţiile de Proprietari, dar şi faptul că de mâine întreaga responsabilitate aparţine oamenilor.

{youtube}WOshCsVTNQs{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

PRO România are sediu la Pașcani. Fiul fostului primar, protagonistul unui moment comic

Marius Parteni

Valabilitatea cursurilor pentru obținerea permisului auto, prelungită de Guvern

Redacția

Beznă în cartiere și la trecerile de pietoni: Primarul se joacă cu viețile pășcănenilor!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site