RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii locali convocați mâine în ședință de îndată. Lipsesc proiectele cu ieșire din ARSACIS și renunțare la ApaVital

Legislativul local se întrunește joi, 13 noiembrie, în ședință de îndată. Pe ordinea de zi nu se află nici un proiect de hotărâre care să facă referire la denunțarea contractului de delegare a gestiunii serviciului de apă către ApaVital sau ieșirea din ARSACIS, așa după cum au solicitat cetățenii la dezbaterea publică din 4 noiembrie și după cum au promis deputatul Neculai Rățoi și primarul Dumitru Pantazi.

 

 Pentru ședința de mâine, care va începe de la orele 10.00, sunt pregătite două proiecte. Primul este de hotărâre privind cofinanțarea lucrărilor de investiții “Îmbrăcăminți bituminoase ușoare pe drumul comunal DC127 – strada Gâștești, municipiul Pașcani, județul Iasi”.

  

 Cel de-al doilea face referire la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și a Programului obiectivelor de investiții, cu finantare de la bugetul local și alte surse de finanțare ale municipiului Pașcani, pentru anul 2014.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mega-afacerea cu melci din Tătăruşi s-a născut moartă din faşă

Redacția

PNL Pașcani despre situația micilor fotbaliști care se antrenează în parc. „Sunt copiii pășcănenilor, trebuie să aibă acces la baza sportivă de la CSM”!

Marius Parteni

Lipsă apă potabilă în localitățile Moțca, Todirești și Cotnari

Redacția
Încarcă...