NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii din blocul X Magnolia reclamă, Primăria răspunde

Gurile de canalizare de pe strada Grădiniței care nu au fost aduse la nivel cu strada în timpul lucrărilor de asfaltare dau mari bătăi de cap șoferilor, dar și locatarilor blocurilor. Mult mai afectați sunt pășcănenii care locuiesc în blocul X Magnolia, situat exact în curba de la Minimax. Noaptea, aceștia sunt des treziți din somn din cauza zgomotului care apare în momentul în care autocamioanele dau în cele două guri de canalizare.

Disperați, mai mulți locatari din respectivul bloc ne-au solicitat astăzi ajutorul. Prin intermediul postului de televiziune Actualitatea TV aceștia cer autorităților să îi scape de acest disconfort. 

Advertisements

Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani, s-a deplasat astăzi în zona respectivă pentru a identifica problema. Acesta ne-a precizat că va găsi o rezolvare cel mai probabil săptămâna viitoare, momentan muncitorii de la întreținerea străzilor fiind prinși cu lucrările din zona vale. Mai avem ceva străzi în zona vale. Săptămâna viitoare începem cu partea din deal. Soluția acolo este ridicarea gurilor de canal la nivelul carosabilului”, ne-a declarat viceprimarul Vasile Axinte.   

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Elevii reclamă “tratamentul” operatorului de transport CLP Ecoserv SRL! Managerul societății face declarații contradictorii

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile este întreruptă în șoseaua Ștefan cel Mare

Redacția

Bariera de la Stolniceni Prăjescu în atenția subprefectului. Acesta le-a reproșat reprezentanților infrastructură CFR că nu toaletează copacii

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site