RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii din blocul X Magnolia reclamă, Primăria răspunde

Gurile de canalizare de pe strada Grădiniței care nu au fost aduse la nivel cu strada în timpul lucrărilor de asfaltare dau mari bătăi de cap șoferilor, dar și locatarilor blocurilor. Mult mai afectați sunt pășcănenii care locuiesc în blocul X Magnolia, situat exact în curba de la Minimax. Noaptea, aceștia sunt des treziți din somn din cauza zgomotului care apare în momentul în care autocamioanele dau în cele două guri de canalizare.

Disperați, mai mulți locatari din respectivul bloc ne-au solicitat astăzi ajutorul. Prin intermediul postului de televiziune Actualitatea TV aceștia cer autorităților să îi scape de acest disconfort. 

Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani, s-a deplasat astăzi în zona respectivă pentru a identifica problema. Acesta ne-a precizat că va găsi o rezolvare cel mai probabil săptămâna viitoare, momentan muncitorii de la întreținerea străzilor fiind prinși cu lucrările din zona vale. Mai avem ceva străzi în zona vale. Săptămâna viitoare începem cu partea din deal. Soluția acolo este ridicarea gurilor de canal la nivelul carosabilului”, ne-a declarat viceprimarul Vasile Axinte.   

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Două firme vor să modernize străzile din Pașcani! Contractul este de peste 120.000 euro

Redacția

Cod portocaliu de ploi abundente în judeţul Iaşi până mâine dimineaţă

Redacția

“Permis de Pașcani”, campania de strângere de semnături a debutat cu dreptul

Marius Parteni
Încarcă...