RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Fostul goalkeeper al Pașcaniului numit președinte al CS Kosarom. Primele trei transferuri

Clubul Sportiv Kosarom Pașcani are începând de weekendul trecut un nou președinte. Este vorba despre Bogdan Mandric, un fost goalkeeper al formației CFR Pașcani, care a trecut pe la echipe mari din țară, ce au activat în prima ligă fotbalistică, cum ar fi FC Onești.

Acesta a fost ales în funcție în cadrul ședinței Consiliului de Administrație ce a avut loc sâmbătă, 21 iulie. El se va ocupa de toate secțiile sportive ale clubului municipal, fotbal, șah, atletism și rugby.

Odată cu noua formă de organizare a clubului municipal, juniorii Clubului Sportiv Școlar care au activat în Liga IV au trecut în subordinea directă a CS Kosarom. Ei vor fi pepiniera pentru noua structură fotbalistică la nivel local.

  

În ceea ce privește pregătirea noului sezon, echipa locală țintește să se întărescă cu trei jucători, toți trecuți prin curtea celor de la Poli Iași. Este vorba despre Caragea, ce a activat la Nistrul Chișinău, Șchiopu de la Târgu Neamț și Șcuh, dintr-o ligă inferioară din Italia.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un român a fost arestat în cazul furtului din casa unde era cazat fotbalistul italian Marco Verratti, în Ibiza

Redacția

China reacționează pentru prima dată în cazul jucătoarei Shuai Peng, care l-a acuzat pe un fost vicepremier de agresiune sexuală

Redacția

Sute de pășcăneni au înțeles că ”Mișcarea înseamnă viață”

Răzvan Grecu
Încarcă...