NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Parcurile au intrat în lucrări de modernizare și reabilitare! Pentru cel de la Riama se lucrează la proiect

Angajații Serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Pașcani au început de ieri modernizarea parcurilor de joacă din municipiu. Potrivit informațiilor din spațiul public, municipalitatea se bazează pe o achiziție a unor accesorii realizată anul trecut.

 

  

Dumitru Pantazi, primarul municipiului, a inspectat astăzi zonele unde se lucra.

„Așa după cum am spus zilele trecute, mobilierul, echipamentele și aparatura fitness pentru dotarea parcurilor din Pașcani au fost primite și astăzi am mers personal în parcul de joacă de pe strada Mihai Eminescu unde au început lucrările de curățenie, reparații, modernizare și amenajare cu mobilier specific parcurilor de joacă, de unde nu vor lipsi masa de șah, balansoarele, tobogane etc. Pe listă sunt și alte parcuri ca de exemplu cele de pe străzile 1 Decembrie 1918, Traian Vuia, Calea Iașului. În Parcul Municipal vor fi amplasate mai multe aparate pentru fitness. Acestea pot fi folosite gratuit”, susține primarul.

Cât privește parcul de la Riama, la momentul actual se lucrează la un proiect, care va fi suspus votului aleșilor locali.

Dacă în fotografiile postate pe facebook locurile de joacă arată într-un fel, în realitate vorbim despre amplasarea unor accesorii noi și refacerea altora.

În imaginile postate pe rețelele de socializarea se poate constata că primarul este extrem de interesat de calitatea lucrărilor. 

 

Advertisements

Related posts

Eky Sam a câștigat licitația pentru asfaltarea străzii Mihai Viteazul din Lunca

Răzvan Grecu

Temperaturi cu mult mai ridicate față de cele normale toată această săptămână

Redacția

Noi probleme la lucrările de la Parcul Municipal. Termenul de recepție s-a amânat din nou cu o lună de zile!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site