NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani are un nou purtător de cuvânt

Începând cu data de 15 ianuarie 2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani, are un nou purtător de cuvânt. Este vorba despre prim procurorul adjunct, Daniela Alina Enea, care a preluat această activitate de la Ana Maria Aioanițoaie, care a fost promovată  la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Daniela Alina Enea lucrează de 6 ani ca procuror, dintre care 2 ani i-a petrecut la Parchetul Botoșani. Din 2009 și până în prezent ocupă această funcție la Parchetul Pașcani. Înainte de a deveni procuror, purtătoarea de cuvânt a lucrat 17 ani ca avocat în Pașcani. Daniela Alina Enea a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași în anul 1990.

”Vom informa opinia publică prin intermediul comunicatelor de presă  cu privire la cauzele care produc un impact deosebit asupra ordinii de drept, asupra rezultatelor pe care le înregistrează procurorii în activitatea pe care o desfășoară și asupra problemelor cu care ne confruntăm”, ne-a declarat Daniela Alina Enea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pericol public depistat în trafic pe o stradă din Pașcani

Redacția

Acțiune rutieră a polițiștilor din municipiul Pașcani. Au aplicat 90 de sancțiuni. Un șofer ucrainean a fost depistat pe raza comunei Ciohorăni cu 103 km/oră

Redacția

Amenzi de până la 30.000 de lei, dacă produci miros de mâncare pe scara blocului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site