NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Parcarea interzisă începând de astăzi în zona trecerii de pietoni din dreptul Școlii ”Iordachi Cantacuzino”

Prima propunere aplicată în urma ședinței Comisiei de Circulație de acum o lună de zile a fost astăzi pusă în practică. Este vorba despre interzicerea staționării și parcării în dreptul Școlii ”Iordachi Cantacuzino”.

 

Acest lucru s-a întâmplat în urma sezisării agentului șef Constantin Pârlog de la Poliția Rutieră cât și a șefului Poliției Locale, Vasile Avasiloaiei, despre faptul că trecerea de pietoni din zona instituției este una periculoasă din cauza parcării autoturismelor acolo.

  

Tinerii care ieșeau de la școală și trebuiau să traverseze drumul, erau observați greu din cauza vizibilității scăzute.

Astfel, autoritățile locale au hașurat astăzi zona cu pricina și vor monta un indicator prin care parcarea va fi interzisă. Cei care nu vor respecta acest lucru vor fi sancționați conform legii, cu trei puncte de penalizare și amendă cuprinsă între 160-240 lei.

Conform celor de la Gospodăria Comunală, următoarul pas care va fi făcut din punct de vedere al circulației auto din oraș, este montarea primului sens giratoriu în intersecția străzilor Grădiniței și Calea Romanului, în dreptul fostului supermarket Minimax. În acest sens au fost achizționate deja balizele necesare. 

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Cea mai umilitoare achitare din istoria DNA Iaşi. Era vorba de dosarul cu cel mai mare prejudiciu!

Redacția

Primarul refuză să spună ce sume a pierdut municipalitatea prin netaxarea ocupării domeniului public și numele vinovatului!

Răzvan Grecu

Inculpații din dosarul „AgroComplex” îi solicită edilului Dumitru Pantazi să achite Primăriei prejudiciul reclamat de procurorii DNA

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site