RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noul director de la EcoSalubritate refuză să răspundă la întrebările jurnaliștilor de la Actualitatea TV! Motivul? „Aveți probleme mari, sper că sunteți sănătos!”

Plătit regește, din bani publici, pentru a conduce temporar o societate falimentară, noul director al SC Eco Salubritate SRL a instituit un „embargou” în comunicare cu jurnaliștii de la Actualitatea TV pe motiv că editorul postului ar fi bolnav mintal.

 

După ce în urmă cu an de zile le numea pe angajatele de la Eco Salubritate curve și își motiva deciziile politice, explicând cum se închide corect fermoarul de la prohabul pantalonului, astăzi grobianismul lui Leonard Ursu a fost îndreptat spre jurnaliștii de la Actualitatea TV.

  

Noul director de la Eco Salubritate a refuzat să stea de vorbă cu o echipă de reporteri de la Actualitatea TV pe motiv că instituția de presă nu-i relatează corect declarațiile. Contactat telefonic pentru a specifica despre ce declarații este vorba, Leonard Ursu a avut din nou o ieșire mitocănească insinuând că editorul postului de televiziune, Răzvan Grecu, ar fi bolnav mintal.

„Dumneavoastră aveți probleme mari, enorme. Probabil….Mă gândesc…Eu sper că sunteți sănătos”, a fost replica cu care Leonard Ursu a închis telefonul, atunci când a fost întrebat de ce refuză să discute cu jurnaliștii pe tema activității societății publice pe care o conduce și pentru care este plătit cu peste 5.000 de lei.

Pentru că am avut curajul să publicăm declarațiile din trecut, noul manager de la EcoSalubritate împiedică cetățenii să afle informații importante care îi privesc. 

Related posts

Apavital plăteşte bani grei să-şi şcolească liderii

Redacția

Partidul ALDE depune listele candidaților astăzi. Un pășcănean pentru Senat

Teona Gherasim

Atenție șoferi și pietoni! Semafoarele vor fi puse în funcțiune. Urmează schimbări importante!

Marius Parteni
Încarcă...