RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Parcarea din fața pieții vale a fost redată cumpărătorilor!

Angajații Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei Pașcani, împreună cu Poliția Locală, au trecut la amplasarea indicatoarelor rutiere ce interzic staționarea dubelor sau altor camioane.

 

  

 Șoferii care nu respectă aceste semnificații, riscă sancțiuni conform Codului Rutier. Reprezentanții Primăriei au postat astăzi pe pagina de facebook un anunț.

“Au fost montate indicatoare in Piata agroalimentara din zona vale a Pascaniului. Astfel, oprirea/staționarea a autoutilitarelor și a altor categorii de autovehicule, cu excepția autoturismelor este interzisă! Această încălcare a normelor rutiere atrage răspunderea contravențională, și se sancționează cu 2 – 5 puncte amendă și 2 – 3 puncte penalizare!”, se arată în postare.


Discuțiile despre punerea în aplicare a acestei măsuri datează de peste doi ani de zile. Consilierii Sorin Olariu, Codrin Toma sau Claudiu Bodoașcă, au fost printre cei care au susținut aplicarea acestei măsuri. Decizia finală a fost luată de membrii Comisiei de Organizare a Circulației Rutire din cadrul Primăriei.

 

Timp de două săptămâni, șoferii din zonă au fost înștiințați de către polițiștii locali

Related posts

Ministrul muncii a anunţat că vârsta de pensionare va creşte treptat pentru toţi cetăţenii până la 65 de ani

Redacția

Dezbatere publică privind tăierea copacilor din Pașcani. Doi puieți plantați sau zece arbuști, pentru fiecare arbore tăiat

Oana Cordoneanu

Laura Pașcu, de la Achiziții Publice, blocată de primar să dezvăluie consilierilor ilegalitățile pe concesionarea iluminatului public

Răzvan Grecu
Încarcă...